Kreatív Gasztronómia 2019 tavasz-nyár - ételfotózás
Az Unilever Food Solutions Magyarország kiadványa a Kreatív Gasztronómia. A 2019-es tavasz-nyár katalógushoz kértek fel ételek elkészítésére, az Unilever alapanyagainak felhasználásával. A fotózás Várszegi Zsolt Vezető Chef-fel, és Kállai Márton fotóriporter/fotográfus-sal.
Remek nap volt, az ételek fantasztikusan sikerültek! Az ételek elkészítésében Huszák Attila barátom volt a segítségemre.
Az elkészült ételek, és elkészítési módjuk az alábbi linkeken láthatóak:
- Fűszeres bárányborda, édesköményes-fügés couscous-szal, Umami-s jus-vel
- Lassan sült ropogós malaccsászár, almás-zelleres Remoulade-dal, vajas baby mangolddal
- Sous Vide-olt rozmaringos sertésszűz, sokízű gombás parajjal, fokhagyma pehellyel
- Ropogós lazacfilé, rákhúsos Champ-pel, házi aszalt paradicsommal
- Rosé kacsamell, körtés-gorgonzolás pitével, szeder mártással
- Mogyorókrémes Panna Cotta bazsalikomos erdei gyümölcsökkel (fotó fent a képek között)